Inspraak bestemmingsplan “Parapluplan cultuurhistorie Hilvarenbeek” - publicatie week 46

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat met ingang van donderdag 12 november 2020 voor iedereen ter inzage ligt het voorontwerpbestemmingsplan:

 

“Parapluplan cultuurhistorie Hilvarenbeek”

 

Het plan en de daarbij behorende stukken kunnen gedurende 4 weken (tot en met woensdag 3 november 2020) door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl).

 

Het bestemmingsplan is ook via de volgende link digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0798.BPBGculthistorie-VO01

 

Omschrijving plan Onderhavig bestemmingsplan voorziet in één gemeentebreed paraplubestemmingsplan om de ‘Cultuurhistoriekaart’ direct door te vertalen.

 

Ligging plangebied Volledige grondgebied van de gemeente Hilvarenbeek.

 

Inspraakreacties

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar inspraakreacties op het plan aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke inspraakreacties kunt u sturen naar het college van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw reactie mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Ruimtelijke Ontwikkeling & Vergunningen, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 83 00. Digitale inspraakreacties kunnen worden ingediend via het formulier “Inspraakreactie indienen” op onze website (www.hilvarenbeek.nl/bestemmingsplannen). Via deze digitale indiening van uw inspraakreactie wordt er gebruik gemaakt van DigiD. Het indienen van inspraakreacties via e-mail is niet mogelijk.

 

Hilvarenbeek, 11 november 2020

burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek,

 

burgemeester

de heer E.M.L. Weys

secretaris de heer F.M. Jansen

Naar boven