Gemeente Leiden - Ontwerp Omgevingsvergunning Ypenburgbocht/Maredijk

Logo Leiden

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt bekend dat met ingang van vrijdag 6 november de ontwerp Omgevingsvergunning ‘Ypenburgbocht/Maredijk, NL.IMRO.0546.OV00120’ tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing voor een periode van zes weken ter inzage ligt.

Toelichting

Het project betreft de realisatie van twee gebouwen, verbonden middels een loopbrug, waarin 392 gemeubileerde studentenappartementen komen. Het gebouw heeft een gelaagde bouwhoogte van 12,59 meter aan de kant van de Haarlemmertrekvaart en 19,58 meter aan de kant van de Ypenburgbocht.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt van vrijdag 6 november tot en met 18 december 2020 ter inzage. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij het college van B&W van de gemeente Leiden (ter attentie van het Cluster Stedelijke Ontwikkeling, Team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 9100, 2300 PC Leiden, o.v.v. ‘zienswijze Omgevingsvergunning Ypenburgbocht/Maredijk’). Digitaal indienen is mogelijk via https://www.e-inwoner.nl/prod/fr/Leiden/u_zienswijze_omgevingsvergunning_inwoners/new. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van het Team Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 14 071.

Ingediende zienswijzen wordt betrokken bij de besluitvorming over de definitieve inhoud van de omgevingsvergunning.

Informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen bij het Frontoffice Team Omgevingsvergunningen, Bargelaan 190, Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via www.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via tel. 14 071.

Naar boven