Gemeente Waterland - verlening omgevingsvergunning - Keerngouw 5B, Broek in Waterland

Logo Waterland

Burgemeester en wethouders van Waterland maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo omgevingsvergunning verlenen voor het bouwen van een woonhuis met bijgebouw op het adres Keerngouw 5B te Broek in Waterland (NL.IMRO.0852PBKBRkeerngna5020-va01) op de locatie kadastraal bekend als gemeente Waterland, sectie B, nummer 3205.

Inzage stukken

De omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen van de raad liggen gedurende zes weken van 6 november 2020 tot 18 november 2020 ter inzage in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Noord-Holland (sector bestuursrecht), Postbus 1621, 2003 BR HAARLEM. De omgevingsvergunning treedt de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Het beroep heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Waterland, 5 november 2020

 

Naar boven