Niet-vaststellen ontwerpbestemmingsplan “Woonwijken Lichtenvoorde, herziening locatie Raadhuisstraat 31-33 en Zieuwentseweg 1-5 Lichtenvoorde”.

Logo Oost Gelre

Op 27 oktober 2020 heeft de gemeenteraad van Oost Gelre besloten het ontwerpbestemmingsplan “Woonwijken Lichtenvoorde, herziening locatie Raadhuisstraat 31-33 en Zieuwentseweg 1-5 Lichtenvoorde” niet vast te stellen. De woningbouwontwikkeling op de locatie Raadhuisstraat 31-33 is sinds dat ontwerpbestemmingsplan aanzienlijk gewijzigd. Om die gewijzigde ontwikkeling mogelijk te maken is een nieuw bestemmingsplan in procedure gebracht. Dat nieuwe bestemmingsplan, “Herziening Raadhuisstraat 31-33 Lichtenvoorde en Lichtenvoordseweg 85 Groenlo”, is door de gemeenteraad wel vastgesteld op 27 oktober. Om de procedure van het oude bestemmingsplan stop te zetten, heeft de gemeenteraad besloten het oude ontwerpbestemmingsplan niet vast te stellen.

Inzage en beroep

Het besluit van de gemeenteraad om het oude ontwerpbestemmingsplan “Woonwijken Lichtenvoorde, herziening locatie Raadhuisstraat 31-33 en Zieuwentseweg 1-5 Lichtenvoorde” niet vast te stellen kan op afspraak van 6 november tot en met 17 december 2020 worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. Ook kunt u de stukken digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.oostgelre.nl.

Om een afspraak te maken om het besluit in te zien, kunt u contact opnemen met de gemeente Oost Gelre via telefoonnummer (0544) 39 35 35. U kunt ook een mail sturen naar RO@oostgelre.nl.

Uitsluitend belanghebbenden die tijdig zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest zienswijzen kenbaar te maken, kunnen binnen bovengenoemde termijn van terinzagelegging tegen het besluit tot vaststelling van dat bestemmingsplan en/of tegen het vaststellingsbesluit hogere grenswaarden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

]

Naar boven