Gemeente Stichtse Vecht - ontwerpbestemmingsplan “Snippergroen” ter inzage

Logo Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Snippergroen” ter inzage ligt vanaf vrijdag 6 november tot en met donderdag 17 december 2020.

Inhoud

De stukjes snippergroen die de afgelopen jaren aan bewoners zijn verkocht hebben in veel gevallen nog steeds een openbare groen of verkeer bestemming terwijl ze worden gebruikt als tuin. Met het bestemmingsplan “Snippergroen” krijgen deze gronden een bestemming die hoort bij het gebruik, namelijk Tuin of erf bij Wonen. De gronden zijn verkocht om te gebruiken als tuin. Daarom krijgen deze gronden geen bouwvlakken. Als er sprake is van een speciale situatie zoals een waterkering, geluidzone of beschermd dorpsgezicht dan is dit ook meegenomen in de bestemming.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.1904.BPSnippergroenSV-OW01) met alle bijbehorende stukken kunt u digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op het gemeentekantoor, Endelhovenlaan1 te Maarssen. Hiervoor moet u wel een afspraak maken via info@stichtsevecht.nl of bel 14 0346. Als u vragen heeft kunt u bellen of mailen naar Sylvia Lutters (14 0346 of sylvia.lutters@stichtsevecht.nl).

Uw zienswijze

Als u het niet eens bent met het ontwerpbestemmingsplan kunt u uw zienswijze sturen aan de gemeenteraad van Stichtse Vecht. Dit kan schriftelijk, digitaal of mondeling. Let op, een e-mail is niet goed. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Stichtse Vecht, Postbus 1212, 3600 BE Maarssen met als onderwerp “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Snippergroen”. Uw digitale zienswijze(n) stuurt u via het digitaal formulier op www.stichtsevecht.nl. Voor uw mondelinge zienswijze(n) neemt u contact op met Sylvia Lutters (14 0346 of sylvia.lutters@stichtsevecht.nl).

De zienswijze bevat de volgende gegevens:

 

  • 1.

    de datum;

  • 2.

    uw volledige naam- en adresgegevens (indien mogelijk ook uw e-mailadres);

  • 3.

    uw handtekening;

  • 4.

    onderwerp: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Snippergroen;

  • 5.

    waarmee u het niet eens bent en waarom;

  • 6.

    eventueel stukken die relevant zijn om uw zienswijze te verduidelijken.

Naar boven