Ontwerp-omgevingsvergunning voor de bouw van een woning op het adres Mr. P.J. Troelstraweg 142 te Leeuwarden

Logo Leeuwarden

Van 5 november 2020 tot en met 16 december 2020 ligt de ontwerp-omgevingsvergunning voor dit plan met bijbehorende stukken ter inzage.

Ontwikkeling

De aanvraag omgevingsvergunning voorziet in de bouw van een vrijstaande woning. De woning wordt gesitueerd op een onbebouwd perceel in een bebouwingslint aan de Mr. P.J. Troelstraweg. De woning bestaat uit één bouwlaag met kap en heeft een nokhoogte van 8,60 meter. Het bouwplan is in strijd met het ter plekke geldende bestemmingsplan ‘Bilgaard, Leeuwarder Bos en omgeving’, aangezien de bestemming ‘Wonen’, vanwege het ontbreken van een bouwvlak, niet voorziet in de bouw van een woning.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken kunt u inzien:

  • in het Gemeentehuis, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden: vanwege de situatie rondom corona kan dit alleen op afspraak en uitsluitend als u het plan thuis niet digitaal in kunt zien (noodzaak).

  • via https://www.leeuwarden.nl/nl/ruimtelijke-plannenhttps://www.leeuwarden.nl/nl/ruimtelijke-plannen 

Reageren

In de periode waarin de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze over het plan indienen. Dat kan schriftelijk, elektronisch of mondeling. In een zienswijze beschrijft u met welke punten u het wel of niet eens bent en waarom. Deze punten kan het college van burgemeester en wethouders dan nog meenemen in de afweging van het definitieve besluit.

  • Schriftelijk/elektronisch:

    • schrijf een brief aan de gemeente Leeuwarden, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden.

    • stuur een mail naar gemeente@leeuwarden.nl, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders.

  • mondeling: maak een afspraak via 14 058 (ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur).

Naar boven