Ontwerpwijzigingsplan ‘Leeuwarden Buitengebied - Wijzigen bedrijfskavel Langedyk 31 Alde Leie’

Logo Leeuwarden

Van donderdag 5 november 2020 tot en met woensdag 16 december 2020 ligt het ontwerpwijzigingsplan ‘Leeuwarden Buitengebied - Wijzigen bedrijfskavel Langedyk 31 Alde Leie’ met bijbehorende stukken ter inzage.

Plangebied

Het plangebied van dit wijzigingsplan betreft het perceel Langedyk 31 te Alde Leie. Deze locatie ligt in het agrarisch gebied ten oosten van Alde Leie en ten noorden van Stiens. 

Ontwikkeling

Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van het bouwvlak op het perceel Langedyk 31 te Alde Leie. De situering van de bedrijfskavel (en daarmee het bouwvlak) verandert, maar blijft qua oppervlakte ongewijzigd. Een deel van het bouwvlak wordt verwijderd ten noordoosten van het perceel en dit deel wordt toegevoegd ten noordwesten van het perceel. Deze ontwikkeling is ten behoeve van het uitbreiden van de bestaande opslagloods van het agrarische bedrijf.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien:

  • in het Gemeentehuis, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden: vanwege de situatie rondom corona kan dit alleen op afspraak en als u het plan thuis niet digitaal in kunt zien (noodzaak).

  • via www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatiecode: NL.IMRO.0080.01002WP02-OW01) of de website https://www.leeuwarden.nl/nl/ruimtelijke-plannen.

Reageren

In de periode waarin het ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze over het plan indienen. Dat kan schriftelijk, elektronisch of mondeling. In een zienswijze beschrijft u met welke punten u het wel of niet eens bent en waarom. Deze punten kan het college van burgemeester en wethouders dan nog meenemen in het definitieve besluit.

  • Schriftelijk/elektronisch:

    • schrijf een brief aan de gemeente Leeuwarden, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden

    • stuur een mail naar gemeente@leeuwarden.nl, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders.

  • mondeling: maak een afspraak via 14 058 (ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur).

Naar boven