Ontwerpbestemmingsplan ‘Kadijkselaan 55-57 Bergambacht’

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kadijkselaan 55-57 Bergambacht’ ter inzage gelegd wordt.

Op basis van artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) wordt ook bekend gemaakt dat de gemeente Krimpenerwaard een anterieure overeenkomst over grondexploitatie met de initiatiefnemer heeft gesloten.

Ligging en beschrijving plan

De agrarische bedrijfsactiviteiten worden beëindigd en dit bestemmingsplan maakt de realisatie van 2 bouwkavels – in het lint van de Kadijkselaan – mogelijk.

Zienswijze

Vanaf woensdag 4 november 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis, Dorpsplein 8 in Stolwijk.

In verband met de maatregelen tegen Corona zijn er aangepaste openingstijden voor het gemeentehuis. Dit betekent dat ook de mogelijkheden om bestemmingsplannen in te zien aangepast zijn. Het inzien van het bestemmingsplan kan van maandag t/m vrijdag op afspraak. Een afspraak kunt u maken via het algemene nummer van de gemeente Krimpenerwaard, tel.nr. 140182.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u ook bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP2002BG031-ON01.

Het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u ook bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl en planID NL.IMRO.1931.BP2002BG031-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum via tel. 14 0182.

Conform het gestelde in artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) ligt in dezelfde periode een zakelijke beschrijving van de inhoud van de anterieure overeenkomst ter inzage.

Tegen het sluiten van de anterieure overeenkomst kan geen bezwaar worden gemaakt en geen beroep worden ingesteld.

 

Stolwijk 3 november 2020

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard

mr. J. Hennip, gemeentesecretaris mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven