Omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen Zutphensestraatweg 1a te Velp; gemeente Rheden

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat met toepassing van artikel 2.12 lid a onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning is verleend voor het gebruik van een aanbouw als logiesruimte voor stalknechten aan de Zutphensestraatweg 1a te Velp. De benodigde verklaring van geen bedenkingen is door de raad afgegeven op 27 oktober 2020.

Inzage stukken

Vanaf donderdag 5 november 2020 tot en met woensdag 16 december 2020 liggen de stukken voor een ieder ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de Servicebalie in het Gemeentehuis te De Steeg.

U kunt het besluit voor de omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u onder het tabblad ‘een plan bekijken’ en vervolgens ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het document kunt oproepen door onder Locatie of Naam de gevraagde gegevens in te vullen. U kunt ook gebruikmaken van het planidentificatienummer NL.IMRO.0275.BPLG48-VA01.

Beroep

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend. Om die reden kunnen alleen belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen, binnen bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk een gemotiveerd beroepschrift indienen over deze omgevingsvergunning bij de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, afdeling bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM  Arnhem.

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. Hiertoe dient u bij het instellen van beroep verzoeken om het treffen van een voorlopige voorziening, dit is mogelijk mits er sprake is van een spoedeisend belang.

De Steeg, 4 november 2020

Naar boven