Vastgesteld Bestemmingsplan Landelijk Gebied, locatie Heuvenseweg 1c Rheden; gemeente Rheden

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied, locatie Heuvenseweg 1c Rheden’ op 27 oktober 2020 ongewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad.

 

Dit plan maakt het planologisch mogelijk om de Bosschuur aan de Heuvenseweg 1c te Rheden in gebruik te nemen als woning. Daarnaast wordt de ter plaatse aangebouwde overkapping gesloopt en ter vervanging daarvan wordt elders een berging met carport gerealiseerd.

 

Ter inzage stukken

Het ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken met ingang van donderdag 5 november tot en met donderdag 17 december 2020 ter inzage bij de servicebalie in het gemeentehuis te De Steeg.

 

U kunt het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. op deze website selecteert u ‘plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen door het invullen van het adres of de plannaam/-nummer. U kunt gebruikmaken van het plannummer NL.IMRO.0275.BPLG46-VA01.

 

Beroep

Met ingang van vrijdag 6 november tot en met donderdag 17 december 2020 kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen. Het beroepschrift moet gezonden worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

 

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op vrijdag 18 december 2020, tenzij binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Voor het indienen van beroep en voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

De Steeg, 4 november 2020

 

Naar boven