Ontwerp wijzigingsplan Molenweg 11 Serooskerke

Logo Veere

Burgemeester en wethouders van Veere maken op grond van artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 5 november t/m 16 december 2020 het ontwerpwijzigingsplan Molenweg 11 Serooskerke ter inzage ligt. Deze wijziging omvat het wijzigen van de bestemming van het perceel van ‘Agrarisch met waarden – landschapswaarden’ in de enkelbestemming ‘Wonen’ met functieaanduiding ‘specifieke vorm van wonen – voormalig agrarisch bedrijf’.

Het digitale ontwerp wijzigingsplan is vanaf 5 november 2020 beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is te vinden onder plannummer NL.IMRO.0717.0152WPMolwgSrk-OW01. Het plan is ook te zien op de website www.veere.nl onder: Bouwen & Wonen – buiten de kernen – Serooskerke, Molenweg 11. Ten slotte is er de mogelijkheid om het plan in te komen zien op het gemeentehuis.

Van 5 november t/m 16 december 2020 kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Als u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met mevrouw I. van Belzen, tel. (0118) 555352.

 

Domburg, 4 november 2020

Burgemeester en wethouders van Veere,

De secretaris, De burgemeester

J.F.M. Steinbusch R.J. van der Zwaag

 

 

 

 

 

Naar boven