Ontwerp omgevingsvergunning “ Hoogeind 1a Oeffelt ”

Logo Boxmeer

 

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 2.12 en 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend voornemens te zijn vergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan “Buitengebied 2018” voor het verbouwen van een bedrijfsgebouwbouwen en het handelen in strijd met het bestemmingsplan, realiseren van een overdekte rijhal, ter plaatse van het perceel Hoogeind 1a te Oeffelt (postcode 5441 PJ).

Het ontwerpbesluit ligt met ingang vanaf 4 november 2020 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerpbesluit is ook te raadplegen via www.boxmeer.nl/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bijbehorende stukken zijn niet raadpleegbaar via internet. Wel kan per mail (gemeente@boxmeer.nl) of telefonisch (0485-585911) aan de afdeling Vergunningen, Toezicht, en Handhaving worden gevraagd die rapporten en adviezen per mail en/of analoog toe te zenden.

Tot en met 15 december 2020 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer. U kunt ook digitaal een zienswijze indienen via www.boxmeer.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen via www.boxmeer.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, of voor vragen of een toelichting op het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving.

Naar boven