Besluit Hogere Grenswaarden, Stationsweg 10 te Hoofddorp

Logo Haarlemmermeer

In het kader van de Omgevingsvergunning voor de transformatie van een kantoorgebouw naar 32 woningen (studio’s en appartementen) op het adres Stationsweg 10 te Hoofddorp, dienen hogere grenswaarden wegverkeerslawaai te worden vastgesteld. Dit is vanwege het feit dat de geluidbelasting ten gevolge van de Hoofdweg Oostzijde en de Burgemeester Pabstlaan op de gevels van de nieuw te realiseren woningen hoger is dan de wettelijke voorkeursgrenswaarde van 48 dB.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer hebben voor de bovengenoemd e bouwmogelijkheid op grond van art. 110a van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vast gesteld .

Vanaf 4 november 2020 ligt het besluit met bijlage(n) gedurende zes weken ter inzage in het raadhuis te Hoofddorp. Op afspraak zijn deze dagelijks in te zien van 9 -17 uur. Een afspraak hiervoor maakt u via 0900 – 1852.

Een belanghebbende kan op grond van het bepaalde in art. 20.1, lid 1 juncto lid 3 van de Wet milieubeheer gedurende zes weken na deze bekendmaking beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden toegezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Naar boven