Ontwerpbestemmingsplan "Kalorama locatie Nieuwe Holleweg"

Logo Berg en Dal

Burgemeester en wethouders van Berg en Dal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Kalorama locatie Nieuwe Holleweg” gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Het plan

Het bestemmingsplan gaat over de volledige sloop en nieuwbouw van Kalorama op de locatie aan de Nieuwe Holleweg in Beek. Het aantal zorgeenheden neemt niet toe. Het plan wordt gefaseerd uitgevoerd, zodat een tijdelijke huisvesting niet nodig is. De huidige bebouwing wordt pas gesloopt als de nieuwe bebouwing is opgeleverd. Dat betekent dat de nieuwe bebouwing van Kalorama deels op een andere plek komt dan de huidige bebouwing.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan "Kalorama locatie Nieuwe Holleweg" ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening met ingang van 4 november 2020 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. Het plan is digitaal beschikbaar en raadpleegbaar op:

- http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1945.BPKALORAMA-ONW1

- https://1945.ropubliceer.nl

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan op afspraak in te zien in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Groesbeek. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 9.00u tot 17.00u en op maandagavond van 17.00u tot 19.00u. Let op: In verband met de Coronacrisis kunnen de openingstijden van het gemeentehuis afwijken. Kijk voor nadere informatie op de website van de gemeente. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer T. Onderstal, telefoonnummer 06 14 62 49 21.

Zienswijzen

Een ieder kan binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen. Voor meer informatie of het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met het Team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 024.

Groesbeek,3 november 2020

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal,

Namens deze:

Mw. K. van der Velden, Manager Team Ruimtelijke Ontwikkeling

Naar boven