Bekendmaking ontwerp bestemmingsplan ‘Gemondesestraat 10-12, Liempde’

Logo Boxtel

 

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, dat met ingang van 12 november 2020 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Gemondesestraat 10-12, Liempde’ ter inzage ligt.

 

Bestemmingsp lan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Gemondesestraat 10-12, Liempde’ voorziet in de herbestemming van een ‘agrarische bedrijfsbestemming’ naar een ‘bedrijfsbestemming’ ten behoeve van een verhuurbedrijf en een bed & breakfast. De bestaande tweede bedrijfswoning wordt afgesplitst van het bedrijf en krijgt de bestemming ‘wonen’.

 

Milieueffectrapportage (Mer)

Op 6 oktober 2020 heeft het college besloten dat er geen milieueffectrapportage nodig is

 

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Gemondesestraat 10-12, Liempde’ is vanaf 12 november gedurende de wettelijke termijn van zes weken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.BP01gemond1012-OTW1.

 

De stukken liggen ook ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, ingang Markt. Vanwege het coronavirus zijn er voor kwetsbare inwoners speciale openingstijden. Deze, en de overige openingstijden, kunt u raadplegen via onze website. Belt u liever even om te horen wat de openingstijden zijn? Dat kan via telefoonnummer 0411-655911.

 

Zienswijzen

Tot en met 23 december 2020 kan een ieder zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan ‘Gemondesestraat 10-12, Liempde‘ kenbaar maken bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel. Schriftelijke zienswijzen hebben onze voorkeur.

 

Voor het eventueel indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mw. K. Wolf. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn hiervoor een afspraak te maken.

 

Informatie

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met K. Wolf van team Ruimtelijke Ontwikkeling. Dat kan telefonisch op nummer 073-5531630 en per e-mail op k.wolf@mijngemeentedichtbij.nl

 

Boxtel, 11 november 2020

 

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

 

De loco- secretaris, De burgemeester,

M. Snellen R.S. van Meygaarden

 

Naar boven