Ontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw Jan Blankenstraat Bergambacht’

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw Jan Blankenstraat Bergambacht’ ter inzage gelegd wordt.

Op basis van artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) wordt ook bekend gemaakt dat de gemeente Krimpenerwaard een anterieure overeenkomst over grondexploitatie met de initiatiefnemer heeft gesloten.

Ligging en beschrijving plan

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de bouw van maximaal 4 woningen mogelijk aan de Jan Blankenstraat in Bergambacht. De locatie is gelegen naast Hotel de Arendshoeve.

Zienswijze

Vanaf woensdag 29 januari 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u ook bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1902DK024-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum via tel. 14 0182.

Conform het gestelde in artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) ligt in dezelfde periode een zakelijke beschrijving van de inhoud van de anterieure overeenkomst ter inzage.

Tegen het sluiten van de anterieure overeenkomst kan geen bezwaar worden gemaakt en geen beroep worden ingesteld.

 

Bekendmaking Wet geluidhinder

Ontwerpbesluit vaststellen hogere waarden

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard zijn van plan het volgende besluit te nemen:

Het vaststellen van hogere geluidswaarden voor het bestemmingsplan Jan Blankenstraat, Bergambacht op de hoek van de Jan Blankenstraat en de Burgemeester Huijbrechtsstraat in Bergambacht.

Dit ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 29 januari 2020 gedurende zes weken ter inzage bij de gemeente Krimpenerwaard.

Dit ontwerpbesluit is geregistreerd onder kenmerk 2019611053.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen over een ontwerpbesluit gedurende deze periode bij Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard indienen, per adres Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden-Holland (telefoon 088 - 54 50 000). Uw zienswijzen kunnen tevens per e-mail worden ingediend via info@odmh.nl.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over een ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen een definitief besluit.

Stolwijk, 28 januari 2020

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

J. Hennip, gemeentesecretaris, wnd

mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven