Definitieve beschikking omgevingsvergunning uitgebreide procedure Molenstraat 30 in Gemert

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken bekend dat zij hebben besloten om, met toepassing van artikel 2.1 eerste lid onder c jo artikel 2.12 eerste lid, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), af te wijken van de regels van het bestemmingsplan ‘Woongebied Gemert 2011’ voor het oprichten van 6 appartementen voor de locatie Molenstraat 30 in Gemert.

Op 28 april 2020 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gemert-Bakel besloten in te stemmen met de aanvraag omgevingsvergunning en medewerking te verlenen aan het bouwen van de 6 appartementen. Hierdoor wordt een voormalige horecalocatie omgezet naar een woonbestemming.

Stukken inzien

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u de definitieve beschikking online in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Kunt u de informatie niet vinden, bel ons dan voor telefonische ondersteuning. Alleen als u echt geen gelegenheid ziet om de definitieve beschikking online te bekijken, kunt een afspraak maken om dit in het gemeentehuis in te zien. De definitieve beschikking ligt met ingang van 2 november 2020 zes weken ter inzage.

Op grond van afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij het college kenbaar hebben gemaakt gedurende de hierboven vermelde termijn tegen dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 70584 te 5201 CZ ’s-Hertogenbosch.

Gemert, 27 oktober 2020

Naar boven