Gemeente Maastricht, onherroepelijk uitwerkingsplan ‘Ravelijnstraat’

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat het uitwerkingsplan ‘Ravelijnstraat’ onherroepelijk is geworden.

Korte beschrijving

Op 18 december 2018 heeft het college van burgemeester en wethouders van Maastricht het uitwerkingsplan ‘Ravelijnstraat’ vastgesteld. Tegen het vaststellingsbesluit is een voorlopige voorziening (schorsingsverzoek) en beroep ingediend. Op 27 september 2019 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State het verzoek om voorlopige voorziening afgewezen, waardoor het uitwerkingsplan in werking is getreden. Door de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State d.d.15 januari 2020 inzake het ingediende beroep is het uitwerkingsplan onherroepelijk geworden.

Inzien

U kunt het uitwerkingsplan met de bijbehorende stukken inzien aan het GemeenteLoket, Mosae Forum 10, Maastricht. Het GemeenteLoket werkt op afspraak. Maak digitaal een afspraak via www.gemeentemaastricht.nl/bouwen-en-verbouwen of telefonisch via 14043.

Het digitale uitwerkingsplan is als volgt opvraagbaar:www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.upRavelijnstraat-vg01

Beide uitspraken zijn digitaal in te zien op de website van de Raad van State www.raadvanstate.nl onder zaaknummer 201901439/2/R1 respectievelijk 201901439/1/R1.

 

Maastricht 30 januari 2020,

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

 

De Secretaris, R.E.C. Kleijnen

De Burgemeester, J.M. Penn-te Strake

 

Naar boven