Ontwerp omgevingsvergunning en Ontwerp besluit Hogere Grenswaarde Wet Geluidhinder, uitgebreide procedure, Straelseweg 185 t/m 197, oneven, Venlo

Logo Venlo

Ontwerp omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure

 

Het college van burgemeester en wethouders van Venlo maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn om voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen:

Straelseweg 185 t/m 197, oneven, te Venlo

Voor het oprichten van 7 woningen, bergingen en carports en het maken van een inrit

Kenmerk 2019-1666

Inzage

De aanvraag, de ontwerp omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 oktober 2020 tot en met 10 december 2020 gedurende zes weken op werkdagen in het Stadskantoor, Hanzeplaats 1 te Venlo, voor eenieder op afspraak ter inzage. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantencontactcentrum, telefoonnummer 14 077.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt eveneens plaats in de Staatscourant. De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl/plannen-ter-inzage. Dit geldt niet voor (bouw)-tekeningen. Deze zijn alleen analoog in te zien.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen de ontwerp omgevingsvergunning. Deze zienswijze(n) moet uw naam, adres en registratienummer bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 3434, 5902 RK Venlo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met team Bouwen en Milieu, bereikbaar op telefoonnummer 14077. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

Ontwerp besluit Hogere Grenswaarde Wet Geluidhinder

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Venlo maakt bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende adressen een Hogere Grenswaarde Wet Geluidhinder vast te stellen:

Straelseweg 185 t/m 197, oneven, te Venlo

Kenmerk 2019-1666

Inzage

De stukken en het ontwerpbesluit liggen met ingang van 30 oktober 2020 tot en met 10 december 2020 gedurende zes weken op werkdagen in het Stadskantoor, Hanzeplaats 1 te Venlo, voor belanghebbenden op afspraak ter inzage. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantencontactcentrum, telefoonnummer 14 077.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt eveneens plaats in de Staatscourant. De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl/plannen-ter-inzage. Dit geldt niet voor (bouw)-tekeningen. Deze zijn alleen analoog in te zien.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kunnen belanghebbenden naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen het ontwerpbesluit Hogere Grenswaarde Wet Geluidhinder. Deze zienswijze(n) moet uw naam, adres en registratienummer bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 3434, 5902 RK Venlo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met team Bouwen en Milieu, bereikbaar op telefoonnummer 14077. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

 

Naar boven