Gemeente Waterland - kennisgeving inzage ontwerp omgevingsvergunning - Hogedijk 8, Katwoude

Logo Waterland

Overeenkomstig artikel 3.12 Awb maken burgemeester en wethouders van Waterland bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo af te wijken van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Waterland 2013’ en omgevingsvergunning te verlenen voor het gefaseerd vervangen en vergroten van de kaasmakerij op het adres Hoogedijk 8 te Katwoude op de locatie kadastraal bekend als gemeente Waterland, sectie C, Katwoude nummer 1251 en Katwoude C 542.

Inzage stukken

Het ontwerpbesluit, het ontwerp van de verklaring van geen bedenkingen van de raad en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken van 30 oktober 2020 tot 11 december 2020 ter inzage in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam.

Indienen zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijke zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit indienen t.a.v. het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waterland, postbus 1000, 1140 BA Monnickendam. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het digitaal of mondeling indienen van een zienswijze. Voor het digitaal indienen van een zienswijze kan gemaild worden naar: gemeente@Waterland.nl.

Het mondeling indienen van een zienswijze kan na telefonische afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0299-658585.

Waterland, 29 oktober 2020

 

Naar boven