Ter inzage legging voorontwerp partiële herziening bestemmingsplan Spakenburg-Centrum

Logo Bunschoten

Het college van burgemeester en wethouders van Bunschoten deelt mee dat met ingang van 29 oktober 2020 het voorontwerp van de partiële herziening van het bestemmingsplan Spakenburg-Centrum voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Tijdens kantooruren kunt u, na het maken van een telefonische afspraak via 033 – 299 1411, het bestemmingsplan inzien in het gemeentehuis bij de werkeenheid Ruimtelijke Ordening van het team Omgevingsontwikkeling. U kunt ook een afspraak maken om het bestemmingsplan buiten kantooruren in te zien. Ook is het bestemmingsplan in digitale vorm te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl met plancode NL.IMRO.0313.herziening1801-0101.

Plangebied

Het plan heeft betrekking op de heromschrijving/herdefiniëring van de functie van de horeca-adviescommissie binnen de in het plangebied van het bestemmingsplan Spakenburg-Centrum voorkomende bestemming Centrum.

Aanleiding

Aanleiding voor deze herziening is het voornemen om de rol van de adviescommissie goed te borgen en haar de mogelijkheid te geven om nieuwe horecaontwikkelingen te toetsen en het college van B&W hierover te adviseren. Tevens wordt de adviescommissie op basis van deze partiële herziening een rol toebedeeld in de advisering over nieuwvestiging van afhaalzaken binnen het horecaconcentratiegebied.

Reacties

U kunt tijdens de bovengenoemde termijn uw reactie over het voorontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke reacties kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Bunschoten, Postbus 200, 3750 GE Bunschoten-Spakenburg. Voor het indienen van een mondelinge reactie kan een afspraak bij een medewerker van het team Omgevingsontwikkeling worden gemaakt.

Vanwege de beperkte impact van deze herziening wordt de inspraak op het plan alleen op deze manier gehouden en wordt geen afzonderlijke inspraakavond georganiseerd. Nadat alle inspraakreacties zijn ontvangen, wordt bekeken in hoeverre het plan aanpassing behoeft. Vervolgens zal het plan verder in procedure worden gebracht.

Bunschoten, 28 oktober 2020

Naar boven