Gemeente Aalsmeer – verlening omgevingsvergunning voor de herinrichting van het Waterfront

Logo Aalsmeer

Z19-059133

 

Burgemeester en wethouders van Aalsmeer maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning in afwijking van de bestemmingsplannen Uiterweg – Plasoevers 2005 en Kudelstaart 2006 hebben verleend voor de herinrichting van het Waterfront. De aanvraag is geregistreerd onder nummer Z19-059133. De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 17 september 2020 de benodigde verklaring van geen bedenkingen (v.v.g.b.) afgegeven.

Locatie

De planlocatie is gelegen in Aalsmeer aan de Westeinderplassen en loopt van de Stommeerweg, langs de Kudelstaartseweg tot aan de kruising met de Bachlaan. Ook het realiseren van een parkeerstrook langs de Bachlaan behoort tot het plan.

Ter inzage

De aanvraag omgevingsvergunning, de beschikking, de ruimtelijke onderbouwing en de overige daarop betrekking hebbende stukken (waaronder de v.v.g.b.) liggen met ingang van 30 oktober tot en met 10 december 2020 op de volgende wijzen voor een ieder ter inzage:

- in digitale vorm via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatiecode: NL.IMRO.0358.OIAVHB09xAL -VG01;

- in digitale vorm via de gemeentelijke website, link: https://0358.ropubliceer.nl/;

- de balie Burgerzaken op het gemeentehuis van Aalsmeer, Raadhuisplein 1;

- de balie Bouwen & Vergunningen in het raadhuis, Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen.

 

Beroepsmogelijkheid

Tegen het besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen kan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd gedurende zes weken beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerp omgevingsvergunning;

  • 2.

    belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen de ontwerp-omgevingsvergunning hebben kunnen indienen;

  • 3.

    belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijzigingen die bij verlening van de omgevingsvergunning zijn aangebracht.

Beroep tegen de omgevingsvergunning kan worden ingediend bij de rechtbank Amsterdam (Sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam). Beroep indienen kan voor burgers ook digitaal via https://loket.rechtspraak.nl/. De verleende omgevingsvergunning treedt in werking de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van een besluit niet. Indien u dit wilt, moet u een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Naar boven