Kennisgeving publicatie ontwerpbestemmingsplan ‘Noorderdracht 20A te Oosterblokker’

Logo Drechterland

Het college van burgemeester en wethouders van Drechterland maakt op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Noorderdracht 20a te Oosterblokker’ ter inzage wordt gelegd. Doelstelling van deze procedure is om uiteindelijk een bestemmingsplan vast te stellen dat ruimte biedt aan het verplaatsen en verkleinen van het bestaande bouwvlak op het perceel Noorderdracht 20a ten gunste van het herinrichten van het terrein van een tuincentrum.

Plangebied

Het plangebied omvat een doelbestemming ‘Detailhandel-tuincentrum’ met daarin een bouwvlak ten gunste van het realiseren van bedrijfsgebouwen. Het bouwvlak is met ca. 1600 m2 verkleind t.o.v. het bestaande bouwvlak.

Zienswijzen

Op grond van artikel 3.8 Wro ‘Noorderdracht 20a te Oosterblokker’ met ingang van 5 november 2020 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Een ieder kan zienswijzen indienen. Het ontwerp van het bestemmingsplan met alle bijlagen is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder IMRO code: NL.IMRO.0498.BPNrddracht20A-ON01.

Indienen zienswijze

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen indienen bij de gemeenteraad. Dit doet u bij voorkeur schriftelijk. U richt uw zienswijze aan de gemeenteraad van Drechterland, Postbus 20, 1610AA te Bovenkarspel. Vermeld u in uw zienswijze het zaaknummer 870095. Het indienen van een zienswijze via e-mail is niet mogelijk.

Informatie

Voor meer informatie over de zienswijzeprocedure kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, tel. 0228-534100 of via gemeente@drechterland.nl o.v.v. het zaaknummer 870095. Nogmaals, het indienen van een zienswijze per mail is niet mogelijk.

 

Naar boven