Vaststelling partiële herziening Beheersverordening 'Leusden en Achterveld' en 'Paardenmaat-zuid en Leusden-west'

Logo Leusden

De gemeenteraad van Leusden heeft op 2 juli 2020 het gewijzigde bestemmingsplan ‘Parapluplan Cultureel Erfgoed Leusden’ en de partiële herziening van ‘Beheersverordening Leusden en Achterveld actualisering bestemmingsplannen’ en ‘Paardenmaat-zuid en Leusden-west’ vastgesteld.

Het bestemmingsplan en partiële herziening bevatten een regeling dat is gericht op het behoud van de aanwezige cultuurhistorische waarden van objecten binnen de gemeente. Het regelt dat bij sloopplannen van de cultuurhistorische waarden een sloopvergunning aangevraagd moet worden. Met deze regeling worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt en gaan alleen in op het onderwerp cultureel erfgoed.

Beroepsmogelijkheden partiële herziening beheersverordeningen

Tegen het besluit tot vaststelling van de partiële herziening van‘Beheersverordening Leusden en Achterveld actualisering bestemmingsplannen’ en ‘Paardenmaat-zuid en Leusden-west’ is geen beroep mogelijk.

De partiële herziening van de beheersverordingenis in te zien op:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0327.CHW252-0401

Bestemmingsplan Cultureel Erfgoed

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 21 oktober 2020 voor zes weken (tot en met 1 december 2020) ter inzage bij de gemeente Leusden.

Het bestemmingsplan is in te zien op:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0327.245-0401

Naar boven