Gewijzigde besluiten (beschikkingen) uitgebreide aanvraag Beursstraat 14 Dronten

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat het in de periode van donderdag 8 oktober 2020 tot en met woensdag 14 oktober 2020 een vergunning heeft verleend die de uitgebreide (openbare) procedure heeft doorlopen.

 

Het is een gewijzigd besluit welke inziet op dossier OV 2018-0377 Beursstraat 14 en Hoekliedenstraat 1 t/m 35 (oneven) Dronten, gewijzigd bouwen van een supermarkt en 18 appartementen. Het wijzigen heeft geen betrekking op het bouwwerk, de supermarkt en de appartementen zelf, maar slechts het aantal en de ligging van de te realiseren parkeerplaatsen

Inzage

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen gedurende 6 weken, vanaf 29 oktober 2020, ter inzage in het gemeentehuis te Dronten. Wilt u deze stukken inzien dan kunt u daarvoor een afspraak inplannen via de website www.dronten.nl. Tevens zijn deze stukken voor een ieder toegankelijk op de website via www.dronten.nl.

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de inzagetermijn bestaat de mogelijkheid een schriftelijk beroepschrift in te dienen bij Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Indien u digitaal beroep wilt indienen kunt u dit doen via het digitaal loket bestuursrecht (https://digitaalloket.raadvanstate.nl ). U hebt dan wel een DigiD nodig. Deze beroepstermijn begint op de dag na verzending van het besluit.

Een beroepsschrift schort de geldigheid van de wijzigingsvergunning niet op. Als u een beroepschrift indient, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van de genoemde Afdeling.

 

Partijen die reeds beroep tegen de oorspronkelijke vergunning van 12 december 2019 hebben ingesteld, hoeven niet opnieuw beroep in te stellen; hun beroep heeft op grond van artikel 6:19, lid 1, van de Algemene wet bestuursrecht van rechtswege mede betrekking op de wijzigingsvergunning, tenzij zij daar onvoldoende belang bij hebben.

 

Dronten, 28 oktober 2020.

 

Het college van Dronten,

secretaris, m drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

Naar boven