Ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Hallum- Kleine Streek, Grote Streek en Antsjemastreek’

Logo Noardeast-Fryslân

Op 1 oktober 2020 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Hallum- Kleine Streek, Grote Streek en Antsjemastreek’ met bijbehorend beeldkwaliteitsplan (ongewijzigd) vastgesteld (NL.IMRO.1970.20181505-VA01).

Het plan voorziet in de juridisch planologische regeling voor het treffen van een aantal maatregelen waaronder de herinrichting van de Noordoostzijde van de terp in Hallum, bestaande uit de sloop van veertien woningen, het terugbouwen van tien woningen en het ter plaatse opnieuw inrichten en opwaarderen van de openbare ruimte.

Het bestemmingsplan inzien?

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van 29 oktober tot en met tot en met 9 december 2020 digitaal ter inzage. Vanwege het coronavirus is fysieke inzage op het gemeentehuis niet mogelijk. Als digitale inzage geen optie is, kunt u contact opnemen en wordt een kopie van het plan opgestuurd via e-mail of per post. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatiecode: NL.IMRO.1970.20181505-VA01

Wilt u reageren?

Van 29 oktober tot en met 9 december 2020 kunt u een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500EA Den Haag). Beroep indienen kan alleen als u:

- belanghebbende bent en een zienswijze heeft ingediend op het ontwerpbestemmingsplan;

- belanghebbende bent en geen zienswijze heeft ingediend, maar kunt aantonen dat u daartoe niet in staat bent geweest.

Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Voor meer informatie over de beroepsprocedure en voorlopige voorziening, kunt u kijken op: https://www.raadvanstate.nl/bestuursrechtspraak.

Vragen?

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het team Romte, telefoon: (0519) 298888.

 

Naar boven