Aanwijzingsbesluit vervanging SG BZK

De Secretaris-generaal van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties;

Gelet op het Organisatie- en Mandaatbesluit BZK 2020;

In overeenstemming met de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties;

BESLUIT

Artikel 1

Het mandaat van de Secretaris-generaal wordt met uitzondering van de taken op het gebied van de bedrijfsvoering en organisatieaangelegenheden bij diens afwezigheid of verhindering uitgeoefend door de Directeur-generaal Overheidsorganisatie. De Directeur-generaal Overheidsorganisatie wordt bij diens afwezigheid of verhindering vervangen door de Directeur-generaal Bestuur, Ruimte en Wonen. De Directeur-generaal Bestuur, Ruimte en Wonen wordt bij diens afwezigheid of verhindering vervangen door de programma Directeur-generaal Omgevingswet. De programma Directeur-generaal Omgevingswet wordt bij diens afwezigheid of verhindering vervangen door de Directeur-generaal Koninkrijksrelaties.

De Directeur Personeel & Organisatie/Clusterdirecteur Mensen en Middelen vervangt de Secretaris-generaal voor de taken op het gebied van de bedrijfsvoering en organisatieaangelegenheden, waaronder het optreden als bestuurder in de formele overleggen met de Departementale Ondernemingsraad BZK, de Ondernemingsraad Kerndepartement BZK en in het Departementaal Georganiseerd Overleg.

Artikel 2

De bepalingen van het Organisatie- en het Mandaatbesluit BZK 2020 zijn op dit besluit van toepassing.

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 april 2020.

Artikel 4

Dit besluit wordt aangehaald als: ‘Aanwijzingsbesluit vervanging SG BZK’. Hiermee wordt het eerdere Aanwijzingsbesluit vervanging SG BZK ingetrokken.

Van dit besluit wordt mededeling gedaan in de Staatscourant.

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, namens deze, M.R. Schurink, Secretaris-generaal

Naar boven