Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied – Beekhuizerweg 13A

Logo Harderwijk

Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied – Beekhuizerweg 13A maakt de realisatie van één vrijstaande woning op het perceel Beekhuizerweg 13A mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 29 oktober gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of digitaal een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: domein Ruimte, mw. W. van Santen, tel. 411911.

Het plan (NL.IMRO.0243.BP00240-0001) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: https://www.ruimtelijkeplannen.nl.viewer/view?planidn=NL.IMRO.0243.BP00240-0001 (bronbestanden: https://digitaleplannen.nl/0243).

Zakelijke beschrijving:

Ten behoeve van het aantonen van de economische uitvoerbaarheid van de plannen is met de betreffende eigenaar een anterieure overeenkomst gesloten. Een zakelijke beschrijving van de inhoud van bovengenoemde overeenkomst ligt gedurende dezelfde periode op dezelfde locatie voor een ieder ter inzage. Tegen de gesloten overeenkomsten en de zakelijke beschrijving kan geen bezwaar of beroep worden ingediend. Informatie: mw. G. Somerwil, tel. 411911.

 

Naar boven