Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Bunnik 2011, partiële herziening Defensieweg Odijk

Logo Bunnik

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bunnik maken bekend dat met ingang van vrijdag 30 oktober 2020 gedurende zes weken (tot en met donderdag 10 november 2020) het ontwerpbestemmingsplan, Buitengebied Bunnik 2011, partiële herziening Defensieweg Odijk en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het onderhavige bestemmingsplan (‘Buitengebied Bunnik 2011, Partiële Herziening Defensieweg Odijk’) heeft de vorm van een partiële herziening, waarmee de geldende planologische regeling van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Bunnik 2011’ (incl. de 'Parapluherziening Buitengebied Bunnik’ uit 2018) wordt gewijzigd.

Het doel is om belangen van derden te waarborgen, een duidelijke regelgeving voor bedrijven te scheppen en een handhavingskader vast te leggen.

De wijzigingen bestaan uit de volgende onderdelen: Voor het gehele plan wordt de bestemming agrarische dienstverlening aangepast naar bedrijven, die uitsluitend of overwegend gericht zijn op het leveren van goederen en/of het verlenen van diensten aan de primaire landbouw (zoals agrarisch loonwerk, grondverzet, mechanisatie, reparatie en handel) en landschaps- en natuurbeheer. Bij de bestemming agrarisch wordt de mogelijkheid voor statische opslag in bestaande bebouwing toegevoegd. Dit betreft opslag met een zeer beperkte verkeer aantrekkende werking tot maximaal 2000 m² in (antieke) auto’s, boten, caravans, campers en oude landbouwwerktuigen. Het perceel Burgweg 10 krijgt de bestemming wonen.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

U kunt het plan binnen de genoemde termijn als volgt raadplegen:

 

Zienswijze indienen

Van vrijdag 30 oktober 2020 tot en met donderdag 10 november 2020 kan iedereen als volgt een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad:

  • 1.

    schriftelijk: u kunt uw brief sturen naar de Gemeenteraad van Bunnik, Postbus 5, 3980 CA Bunnik.

  • 2.

    mondeling: hiervoor kunt u een afspraak maken met R. Vermeulen van de afdeling Fysiek domein, telefoonnummer (030) 659 4848. 

  • 3.

    Digitaal: Met het formulier ‘Zienswijze indienen. https://www.bunnik.nl/

 

 

Naar boven