Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit hogere waarden ‘Oud-Cromstrijensedijk WZ naast 75 Klaaswaal’ ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden ‘Oud-Cromstrijensedijk WZ naast 75 Klaaswaal’ met bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het bestemmingsplan

Het perceel Oud-Cromstrijensedijk WZ naast 75 in Klaaswaal heeft nu de bestemming ‘Tuin’. De eigenaar wil op het perceel, in het bestaande dijklint, een woning realiseren. Om dit plan mogelijk te maken moet het bestemmingsplan gewijzigd worden.

Hiervoor is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en alle bijlagen en het ontwerpbesluit hogere waarden liggen met ingang van 24 oktober 2020 tot en met 4 december 2020 ter inzage. U kunt de stukken bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.BPOCdWZ77KLW20-ON01).

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis of een servicepunt wilt inzien, kunt u een afspraak maken met Krista Lorsheijd of een andere medewerker van het Team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 14 0186 of per e-mail, krista.lorsheijd@gemeentehw.nl.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden ter inzage liggen.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbesluit hogere kunt u indienen bij:

Het college van Burgemeester en Wethouders van gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

Onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbesluit hogere waarden Oud-Cromstrijensedijk WZ naast 75 Klaaswaal’

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u indienen bij:

Raad van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Oud-Cromstrijensedijk WZ naast 75 Klaaswaal’.

Vragen?

Voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u terecht bij Krista Lorsheijd, of een van onze medewerkers van het Team Omgeving, via 14 0186 of via e-mail, krista.lorsheijd@gemeentehw.nl

Naar boven