Vastgesteld bestemmingsplan “Buitengebied, Pongeweg 4 en 6” gemeente Brummen

Logo Brummen

 

Donderdag 15 oktober 2020 heeft de gemeenteraad van de gemeente Brummen het bestemmingsplan “Buitengebied, Pongeweg 4 en 6” ongewijzigd vastgesteld.

 

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in het bestemmen van een recreatiewoning, waarbij de verblijfsrecreatieve bestemming achterop het perceel ten behoeve van een minicamping vervalt.

 

I nzage termijn

Analoog

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken, ligt vanaf vrijdag 23 oktober 2020 tot en met donderdag 03 december 2020, tijdens openingstijden, ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis (Engelenburgerlaan 31, Brummen).

  •  

Digitaal

Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder Inwoner en ondernemer / Bouwen en Wonen / Bestemmingsplannen / Bestemmingsplannen in procedure) en op www.ruimtelijkeplannen.nl via onderstaande link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0213.BPBG700071-va01

 

Beroep vastgesteld bestemmingsplan

Vanaf 23 oktober 2020 tot en met 03 december 2020 kan tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep worden ingesteld.

 

Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden:

  • 1.

    Die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • 2.

    Die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet tot het indienen van zienswijzen in staat zijn geweest.

 

 

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van Sta-te, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Voor burgers is het mogelijk digitaal beroep in te stellen. De voorwaarden voor het indienen van een digitaal beroepschrift staan op www.raadvanstate.nl. Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u de Voorzitter van genoemde afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven