Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning “Integraal Kindcentrum IJsselmonde”

Logo Rotterdam

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen ten behoeve van het realiseren van een gebouw voor een basisschool, kinderopvang en Centrum voor Jeugd en Gezin op de locatie gelegen aan de Heindijk 20. De omgevingsvergunning heeft betrekking op bouwen en een afwijking van het bestemmingsplan.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken, alsmede het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder, liggen met ingang van vrijdag 23 oktober 2020 tot en met vrijdag 4 december 2020 ter inzage.

Zolang de maatregelen in verband met het coronavirus duren, is het niet mogelijk om het ontwerpbesluit in te zien op een gemeentelijke locatie.

Ten aanzien van het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u op werkdagen tussen 10.00 en 1200 uur contact opnemen met telefoonnummer 06 – 18 19 10 85. Dan wordt in overleg gezocht naar een maatwerkoplossing.

Te aanzien van het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder kunt u op werkdagen contact opnemen met het Adviesloket bureau en Ruimte en Leefomgeving van DCMR (010-246 8300). Dan wordt in overleg gezocht naar een maatwerkoplossing.

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de website www.overheid.nl. De stukken kunnen geraadpleegd worden door te zoeken op adres Heindijk 20, 3079 PM Rotterdam bij ‘Berichten over uw buurt’.

Zienswijzen

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen met betrekking tot de ontwerp-omgevingsvergunning kunnen worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam, ovv kenmerk OMV 20.03.00172.

Na telefonische afspraak kunnen zienswijzen gedurende deze termijn ook mondeling naar voren gebracht worden.

Schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit hogere waarden Wet

geluidhinder kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, per adres DCMR Milieudienst Rijnmond, ten name van bureau Ruimte en

Leefomgeving, Postbus 843, 3100 AV Schiedam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn contact opnemen met de DCMR (010-2468300).

Rotterdam, 21 oktober 2020

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven