Gemeente Leiden - Omgevingsvergunning Hoflaan-Weidehof

Logo Leiden

 

Het college van burgemeester en wethouders van Leiden heeft besloten om de omgevingsvergunning ‘Hoflaan-Weidehof’, NL.IMRO.0546.OV00124-0301, te verlenen.

Toelichting

De omgevingsvergunning betreft het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van de sloop en nieuwbouw van drie portiekflats aan de Hoflaan en Weidehof. De drie nieuwe portiekflats bieden uiteindelijk plaats aan 74 (nieuwe) sociale huurwoningen van woningcorporatie Portaal in Leiden.

Ter inzage

De verleende omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen vanaf vrijdag 23 oktober 2019 gedurende zes weken ter inzage. De digitale versie van de omgevingsvergunning is beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk de verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken in te zien op het Stadskantoor (Bargelaan 190).

Beroep

Tot en met donderdag 3 december 2020 kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen:

- die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit;

- die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze kenbaar te maken.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt niet eerder in werking dan op de dag na afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen bij het Frontoffice Team Omgevingsvergunningen, Bargelaan 190, Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via www.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via tel. 14 071.

Naar boven