Vaststelling structuurvisie Transformatie recreatieparken De Maar, De Kogge en De Kogge 3

Logo Medemblik

Op 24 september 2020 stelde de raad van de gemeente Medemblik de structuurvisie voor de transformatie van bungalowparken De Maar in Twisk en De Kogge 1 en De Kogge 3 in Oostwoud vast. Met deze transformatie wijzigt de recreatieve bestemming van het park naar een woonbestemming.

De structuurvisie biedt een juridische basis voor de transformatie van genoemde drie parken en het vragen van een vereveningsbijdrage. In de structuurvisie wordt uitgelegd dat de vereveningsbijdrage wordt gestort in een Toerisme- en recreatiefonds. Met die gelden legt de gemeente elders in de openbare ruimte van de gemeente voorzieningen aan die ten goede komen aan het toeristisch-recreatief product. Het zijn fysieke maatregelen die ten goede komen aan zowel de inwoners als de bezoekers van de gemeente.

Structuurvisie bekijken?

De vastgestelde structuurvisie kunt u vanaf 22 oktober 2020 op de volgende manieren inzien:

• Op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site kunt u zoeken op plannaam of - nummer: ‘Structuurvisie transformatie recreatieparken De Maar, De Kogge 1 en De Kogge 3’ of ‘NL.IMRO.0420.SVMaarKoggeTwisk-VA01’.

• Een papieren versie van de structuurvisie kunt u op afspraak inzien in het gemeentehuis van Medemblik bij het Klantcontact Centrum in Wognum. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers van ruimtelijke ordening, bereikbaar via het KCC telefoonnummer 0229 85 6000.

Geen beroep of bezwaar

Tegen de vastgestelde structuurvisie kan geen beroep worden ingesteld of bezwaar worden gemaakt.

Wanneer treedt de structuurvisie in werking?

De structuurvisie treedt op 23 oktober 2020 in werking.

Naar boven