Gemeente Beekdaelen - terinzagelegging ontwerp-bestemmingsplan - Kleverstraat 10 – 10a, Schimmert

Logo Beekdaelen

Burgemeester en wethouders van Beekdaelen maken bekend op basis van artikel 3.8, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 13 oktober 2020 heeft ingestemd met de terinzagelegging van het ontwerp-bestemmingsplan ‘Kleverstraat 10 – 10a’ in Schimmert.

Het bestemmingsplan wordt gedurende een periode van 6 weken lopend van dinsdag 20 oktober tot dinsdag 1 december 2020 voor een ieder ter inzage gelegd. Digitaal is het bestemmingsplan in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0951.Kleverstraat10-OW01. Daarnaast is het plan op afspraak in te zien bij de afdeling Ruimte in het voormalige gemeentehuis van Onderbanken, Kloosterlaan 7 te Schinveld.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan betreft een planologische correctie van een bestaande vergunde situatie. Met het bestemmingsplan wordt een passend bouwvlak op het adres Kleverstraat 10a gelegd, welke tot nu wegens omissie ontbrak. Hiermee wordt recht gedaan aan de in 1978 en 1997 verleende bouwvergunningen. Er worden geen extra bouw- en bijgebouwmogelijkheden gerealiseerd op het perceel.

Bent u het met dit plan niet eens?

Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een zienswijze aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beekdaelen, postbus 22000, 6360 AA Nuth of via gemeente@beekdaelen.nl. U dient in uw zienswijze de volgende zaken te vermelden: de naam van het plan, de reden van uw zienswijze, de datum, uw naam, uw adres, uw e-mailadres en uw handtekening.

Voor meer informatie kunt u van maandag t/m donderdag contact opnemen met de afdeling Ruimte, te bereiken via het algemene nummer van de gemeente 088-4502000

Naar boven