Omgevingsvergunning ter inzage Kerkstraat 60 en 60a in Riel

Logo Goirle

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle maakt bekend dat naar aanleiding van onderstaande aanvraag om omgevingsvergunning de ontwerp-vergunning is vastgesteld voor:

  • het bouwen van twee woningen onder één kap en het aanleggen van een uitweg op het perceel bekend als Kerkstraat 60 en 60a in Riel

 

De ontwerp-vergunning ligt vanaf 21 oktober 2020 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle.

De ontwerp-vergunning is ook digitaal te raadplegen op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0785.OV202001Kerk60-ow01).

Binnen genoemde termijn kan hierover schriftelijk of mondeling door eenieder een zienswijze naar voren gebracht worden. Schriftelijke zienswijzen kunnen kenbaar gemaakt worden bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle, Postbus 17, 5050 AA te Goirle.

Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt. De aanvrager wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld te reageren op de voren gebrachte zienswijzen. Tegen een definitief besluit kan in beginsel beroep worden ingesteld. De definitieve vergunning zal worden afgegeven met voorschriften.

Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de afdeling Veiligheid, Vergunningverlening en Handhaving, tel. 013-5310 671.

 

Naar boven