Ontwerp-bestemmingsplan “Heerenveen - K.R. Poststraat 44-46” ter inzage

Logo Heerenveen

(herplaatsing, deze bekendmaking vervangt de bekendmaking van 15 oktober 2020, Stsct-2020-53467)

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van vrijdag 23 oktober 2020, gedurende 6 weken, voor iedereen het ontwerp-bestemmingsplan “Heerenveen - K.R. Poststraat 44-46” met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Ontwerp-bestemmingsplan 

Het ontwerp-bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel KR Poststraat 44-46 te Heerenveen en maakt op dit perceel de bouw mogelijk van een appartementengebouw met 18 appartementen en een bouwhoogte van ten hoogste 10 meter en daarnaast een vrijstaande woning met een goothoogte van 6 meter en een kap.

Ter inzage 

digitaal 

Het ontwerp-bestemmingsplan kan worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kunt u via de tabbladen ‘plan bekijken’ en ‘plannen zoeken’ het adres (K R Poststraat 44) invoeren. U kunt ook de plannaam of het plannummer (NL.IMRO.0074.BPNkrpost44HV-OW01) invoeren.

papieren versie 

Het ontwerp-bestemmingsplan kan tevens gedurende de hiervoor genoemde termijn, tijdens openingsuren, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen. In verband met het coronavirus is een bezoek aan het gemeentehuis alleen op afspraak mogelijk. Voor het inzien van de papieren versie kan telefonisch via 14 0513 een afspraak worden gemaakt.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerp-bestemmingsplan.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze. Zienswijzen kunnen ook digitaal worden ingediend door op www.heerenveen.nl, in het zoekscherm “ter inzage” in te typen en vervolgens de link “zienswijze” aan te klikken. Om digitaal een zienswijze in te kunnen dienen, is een DigiD nodig.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan contact worden opgenomen met de heer Steven Doelman op telefoonnummer 14 0513 (tijdens kantooruren) of per e-mail s.doelman@heerenveen.nl.

Burgemeester en wethouders van Heerenveen

Naar boven