Ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan en Beeldkwaliteitsplan “Sjaloomlocatie” te Moordrecht

Logo Zuidplas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas geven er kennis van, dat het ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan “Sjaloomlocatie” met ingang van donderdag 22 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt. Tevens ligt het Beeldkwaliteitsplan “Sjaloomlocatie” vanaf 22 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage.

 

Ligging van het plangebiedHet plangebied is gelegen aan de zuidwestzijde van de kern van Moordrecht. Moordrecht is onderdeel van de gemeente Zuidplas. Het plangebied is kadastraal bekend onder perceelnummer 3156 en 6177, sectie C met een oppervlakte van ca. 4.320 m².

 

Inhoud van het planHet doel van het plan is om vier vrijstaande woningen mogelijk te maken op de voormalige locatie van de Sjaloomschool.

 

Ter inzageHet ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen en het Beeldkwaliteitsplan liggen met ingang van donderdag 22 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Het bestemmingsplan is in deze periode digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (ID in: NL.IMRO.1892.BpSjaloomlocMrd-Va01). Op de website van de gemeente Zuidplas (www.zuidplas.nl) zijn het bestemmingsplan en het Beeldkwaliteitsplan tevens als pdf-bestand in te zien onder het kopje In Zuidplas > Bouwen > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding > Moordrecht > Sjaloomlocatie.

 

Beroep

Tegen het bestemmingsplan kan gedurende 23 oktober t/m 3 december 2020 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan. Indien u niet in de gelegenheid bent geweest om zienswijzen tegen dit bestemmingsplan in te dienen en u kunt niet aantonen dat u daartoe door omstandigheden niet in staat bent geweest, dan kunt u slechts beroep aantekenen tegen de gewijzigde onderdelen van het bestemmingsplan. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Tegen het Beeldkwaliteitsplan kan geen beroep ingesteld worden.

 

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij toepassing wordt gegeven aan artikel 3.8 lid 6 Wet ruimtelijke ordening (Wro) of wanneer om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

.

 

Naar boven