Rectificatie terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Mimosastraat 4

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht geven kennis van de terinzagelegging van de ontwerp-omgevingsvergunning ‘Mimosastraat 4' (2019-052-U) voor de realisatie van zes patiowoningen op de plek van de nevenruimten van de voormalige St. Petruskerk aan de Mimosastraat 4. De aanvraag heeft betrekking op de activiteiten 'Bouwen' en 'Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening'. Tevens geven burgemeester en wethouders van Zwijndrecht kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbesluit hogere grenswaarden. Dit besluit is nodig omdat de nieuwe woningen een hogere geluidbelasting zullen ondervinden ten gevolge van wegverkeerslawaai van de A16 (maximaal 49 dB) en industrielawaai (maximaal 53 dB(A)). Reden van deze rectificatie is dat er niet gelijktijdig een publicatie in de Staatscourant is geplaatst, waardoor de termijn van terinzagelegging een week is opgeschoven.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden liggen vanaf 22 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht. De aangepaste openingstijden van het gemeentehuis zijn:

- Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.00-11.00 uur

- Woensdag van 15.00-20.00 uur

Om de stukken op het gemeentehuis in te zien, dient u een afspraak te maken door een e-mail te sturen aan: vergunningen@zwijndrecht.nl of telefonische een afspraak te maken via telefoonnummer 14 078).

De ontwerp-omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden zijn ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder bestemmingsplannen → omgevingsvergunningen (uitgebreide procedure)).

Zienswijze

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning en/of het ontwerpbesluit hogere grenswaarden naar voren brengen onder vermelding van 'zienswijze Mimosastraat 4' onder vermelding van het besluit of de vergunning waar de zienswijze op ziet en op de volgende wijze:

  • 1.

    schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • 2.

    per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • 3.

    mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

Zwijndrecht, 21 oktober 2020

Naar boven