Ontwerp bestemmingsplan “Hoogstraat 29, Sint-Oedenrode”

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Hoogstraat 29, Sint-Oedenrode” met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken vandinsdag 20 oktober tot en metmaandag 30 november 2020 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplan “Hoogstraat 29, Sint-Oedenrode” elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGO000BP0012020P-ON01

De eigenaar van het perceel Hoogstraat 29, Sint-Oedenrode wil zich hier met zijn eigen aannemersbedrijf vestigen. De huidige bestemming in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Sint-Oedenrode herziening 4’ is ‘Agrarisch met waarden – landschapswaarden’ en de dubbelbestemming ‘Waarde – archeologie 1’. De bestemming wordt door middel van een herziening van het bestemmingsplan veranderd in ‘Bedrijf’ met functieaanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf – aannemersbedrijf’. De komst van een agrarisch bedrijf in de toekomst wordt hier uitgesloten. De bestaande agrarische bebouwing wordt gebruikt ten behoeve van opslag voor het aannemersbedrijf en een dierenverblijf.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met de heer Sjoerd Willems van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 04 0413.

De vaststelling van het bestemmingsplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad.

Veghel 20 oktober 2020

Naar boven