Gemeente Beekdaelen - ontwerp-bestemmingsplan - Vaesrade ong, Vaesrade

Logo Beekdaelen

Burgemeester en wethouders van Beekdaelen maken bekend op basis van artikel 3.6, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 6 oktober 2020 heeft ingestemd met de terinzagelegging van het wijzigingsplan ‘Vaesrade ong. te Vaesrade’. Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.1954.BPvaesrade14-ON01. Het plan is van vrijdag 16 oktober tot vrijdag 27 november 2020, op afspraak, in te zien bij de afdeling Ruimte in het voormalige gemeentehuis van Onderbanken, Kloosterlaan 7 te Schinveld.

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het plan betreft de toevoeging van een bouwvlak op een perceel met de bestemming Wonen op de locatie naast Vaesrade 15 te Vaesrade (Nuth). Hiermee wordt hier de mogelijkheid gecreëerd om een vrijstaande woning te bouwen (Vaesrade 14). In 2018 had het college van toenmalige gemeente Nuth hier al principemedewerking aan verleend.

Bent u het met dit plan niet eens?

Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een zienswijze aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beekdaelen, postbus 22000, 6360 AA Nuth of via gemeente@beekdaelen.nl. U dient in uw zienswijze de volgende zaken te vermelden: de naam van het plan, de reden van uw zienswijze, de datum, uw naam, uw adres, uw e-mailadres en uw handtekening.

Voor meer informatie kunt u van maandag t/m donderdag contact opnemen met de afdeling Ruimte, te bereiken via het algemene nummer van de gemeente 088-4502000

 

Naar boven