Bekendmaking ontwerp omgevingsvergunning Tweede kraan BCTN

Logo Alblasserdam

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een tweede kraan bij BCTN, met toepassing van planologisch afwijken doormiddel van art. 2.1, lid 1 onder c Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

De aanvraag en de ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 22 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u de stukken digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.alblasserdam.nl of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0482.abbctn115-on01)

Binnen de genoemde termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over het voornemen schriftelijk kenbaar maken bij burgemeester en wethouders (Postbus 2, 2950 AA, Alblasserdam). Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze reactie kunt u contact opnemen met de gemeente Alblasserdam, via onderstaande contactgegevens.

Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met de heer M. Oosters van de gemeente Alblasserdam, via telefoonnummer 14 078 of per e-mail: m.oosters2@alblasserdam.nl.

 

Alblasserdam, 21 oktober 2020

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam.

Naar boven