Zakelijke beschrijving ‘Anterieure overeenkomst Agriport West’

Logo Hollands Kroon

Burgemeester en wethouders van Hollands Kroon maken op grond van het bepaalde in artikel 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 13 oktober 2020 de “anterieure overeenkomst Agriport West”, zijnde een overeenkomst over grondexploitatie als bedoeld in de Wet ruimtelijke ordening, zijn aangegaan met Agriport A7 B.V..

De overeenkomst heeft betrekking op de ontwikkeling van deelgebied B/B1, binnen de uitbreidingslocatie van de werklocatie Agriport A7, voor datacenters. Dit deelgebied ligt direct ten noorden van het bestaande bedrijventerrein Venster West (op een afstand van ruim meer dan 2 kilometer van Middenmeer) en wordt verder globaal begrensd door aan de oostzijde de rijksweg A7 en de westzijde de Cultuurweg en Westfriesche vaart.

De zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ligt van 16 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage. Tevens is er de mogelijkheid om de stukken op afspraak in te zien. Voor het maken van een afspraak met een medewerker van het team RO kunt u contact opnemen met 088-321 5000

 

Naar boven