Omgevingsvisie Hengeloos Buiten

Logo Hengelo

 

Op 7 oktober 2020 heeft de gemeenteraad van Hengelo de omgevingsvisie Hengeloos Buiten gewijzigd vastgesteld.

 

Omgevingsvisie Hengeloos Buiten

Hoe zorgen we er voor dat het buitengebied van Hengelo prettig blijft om in te wonen, te werken en te verblijven? Op deze en andere vragen geeft de omgevingsvisie voor het buitengebied van Hengelo, genaamd Hengeloos Buiten, een antwoord.

 

De omgevingsvisie Hengeloos Buiten is een integrale lange termijn visie specifiek gericht op het buitengebied van Hengelo. De visie biedt de kans om de meerwaarde die het buitengebied heeft voor de stad beter te beschermen, te ontwikkelen en te benutten en in te spelen op actuele ontwikkelingen.

 

Samenwerken aan de toekomst van het buitengebied

De omgevingsvisie Hengeloos Buiten is het resultaat van een samenwerking tussen een vertegenwoordiging van de inwoners, ondernemers, (keten)partners, ambtenaren en het bestuur van de gemeente Hengelo. Ideeën en meningen zijn tijdens spreekuren, een gebiedsconferentie, een internetconsultatie en gebiedsgesprekken met ons gedeeld en vertaald naar de omgevingsvisie Hengeloos Buiten. We bedanken degenen die met ons meedachten over de toekomst van het buitengebied van Hengelo.

 

Inzien

U kunt de omgevingsvisie Hengeloos Buiten op afspraak inzien en op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0164.SV0007-0301. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Gonny Boers. Tegen de vaststelling van de omgevingsvisie kunt u geen bezwaar of beroep indienen.

 

Tegen de vaststelling van de omgevingsvisie staat geen bezwaar en beroep open.

 

 

Naar boven