Het ontwerpbestemmingsplan Moerstraatseweg 16 te Roosendaal

Logo Roosendaal

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 19 oktober 2020 voor de duur van zes weken ter inzage ligt:

  • -

    het ontwerpbestemmingsplan ‘Moerstraatseweg 16 te Roosendaal’

    NL.IMRO.1674.2119MOERSTRSWEG16-0301

Planinhoud

Het bestemmingsplan Moerstraatseweg 16 maakt het mogelijk om op locatie het waterproductiebedrijf dat dusdanig is verouderd te vernieuwen, hetgeen noodzakelijk is om in de toekomst te kunnen voorzien in de productie van goed drinkwater.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de balie op Mariadal, Vincentiusstraat 5, 4701 LM in Roosendaal. In verband met Covid-19 is het enkel in te zien op afspraak. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal, www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan één ieder tegen het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Moerstraatseweg 16’, zaaknummer “319102” . Indien zienswijzen worden ingediend vindt op 2 december 2020 een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Meer informatie

Voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak voor een gesprek kunt u terecht bij Team Ruimte Wonen Grond, K. Et-talai, tel. 140165, email: k.ettalai@roosendaal.nl of bij B. Scholte, tel. 140165, email: b.scholte@roosendaal.nl.

Roosendaal, 16 oktober 2020,

Burgemeester en wethouders van Roosendaal

Naar boven