Ontwerpbestemmingsplan en ontwerp-omgevingsvergunning, coördinatieregeling

Logo Nunspeet

Met ingang van donderdag 15 oktober 2020 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage:

  • 1.

    het ontwerpbestemmingsplan Uddelerweg 69-71 (planidentificatienummer NL.IMRO.0302.BP01178-ow01);

  • 2.

    de ontwerp-omgevingsvergunning met registratienummer HZ 2020-1233 voor het realiseren van een bakkerij op het perceel Uddelerweg 69-71 in Elspeet als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder a en onder c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. 

De ontwikkeling bevat het realiseren van een bakkerij en het wijzigen van het bouwvlak van de bestaande supermarkt op het perceel Uddelerweg 69-71 in Elspeet. Het ontwerpbestemmingsplan biedt het juridisch kader waarmee de gewenste ontwikkeling planologisch mogelijk wordt gemaakt. De benodigde omgevingsvergunning om de realisatie van de bakkerij mogelijk te maken wordt tevens ter inzage gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij gemeente Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Wij verzoeken u in uw brief duidelijk aan te geven of uw zienswijze betrekking heeft op het ontwerpbestemmingsplan en/of de ontwerp-omgevingsvergunning. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het directieteam Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting, via telefoonnummer (0341) 25 99 11. 

Coördinatie van besluiten

Op 23 april 2020 heeft de gemeenteraad besloten om de coördinatieregeling toe te passen. De gelijktijdige terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning gebeurt op grond van de coördinatieregeling van paragraaf 3.6.1. van de Wet ruimtelijke ordening. De bovengenoemde besluiten worden gecoördineerd behandeld en voorbereid. De gemeenteraad is het bevoegde gezag voor het vaststellen van het bestemmingsplan. Het college van burgemeester en wethouders is het bevoegde gezag voor de omgevingsvergunning.

 

Naar boven