ONTWERP ZESDE HERZIENING EXPLOITATIEPLAN DE VOLGERLANDEN-OOST

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht maken bekend dat met ingang van donderdag 15 oktober 2020 tot en met woensdag 25 november 2020 het ontwerpbesluit tot vaststelling van de zesde herziening van het exploitatieplan De Volgerlanden-Oost voor eenieder ter inzage ligt.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van de zesde herziening van het exploitatieplan De Volgerlanden-Oost wordt op grond van artikel 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Het bovenstaande stuk ligt met bijbehorende stukken gedurende de terinzagetermijn in de publieksruimte van het gemeentehuis. Openingstijden publieksruimte gemeentehuis, Weteringsingel 1: maandag t/m donderdag van 8.30 en 17.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.

Tevens zijn bovenstaande stukken te raadplegen via de gemeentelijke website; www.h-i-ambacht.nl (Inwoners & Ondernemers > Alle onderwerpen > Ruimtelijke plannen > Bestemmingsplannen > Plannen in procedure) en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het Identificatienummer (IDN) van het exploitatieplan is: NL.IMRO.0531.EP06Volgerloost6hz-2001

De geconsolideerde versie van het exploitatieplan wordt ook ter inzage gelegd maar is enkel van informatieve aard.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de terinzagetermijn schriftelijk hun zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbesluit voor zover dit betrekking heeft op structurele onderdelen. Een besluit tot herziening op niet-structurele onderdelen is uitgezonderd van de mogelijkheid om beroep in te stellen (artikel 8.5 lid 1 Awb). U dient uw zienswijze voorzien van uw naam, adres, dagtekening, handtekening en motivering, te richten aan de gemeenteraad van Hendrik-Ido-Ambacht, Postbus 34, 3340 AA Hendrik-Ido-Ambacht.

Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 078-7702669. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Naar boven