Beschikking omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen ‘De Branten 6-8 te Soerendonk’

Logo Cranendonck

B urgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) vergunning is verleend op het perceel kadastraal bekend als gemeente Maarheeze, sectie G, nummers 971. De omgevingsvergunning tezamen met de verklaring van geen bedenkingen (vvgb) hebben betrekking op het realiseren van een inrit op het perceel aan De Branten 6-8 te Soerendonk. De inrit wijkt af van het toegestane in het bestemmingsplan.

 

De omgevingsvergunning wordt verleend met toepassing van de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a., onder 3 ° Wabo. Onderdeel van deze procedure is een door de gemeenteraad af te geven verklaring van geen bedenkingen (vvgb). In de vergadering van 26 mei 2020 heeft de raad een-vvgb afgegeven.

 

Inzage

De aanvraag, de beschikking, de vvgb en bijbehorende stukken liggen vanaf de publicatiedatum voor iedereen 6 weken ter inzage. De beschikking en vvgb zijn in elektronische vorm te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (code: NL.IMRO.1706.OVSDKDeBranten8-VAS1) en via de gemeentelijke website, www.cranendonck.nl . In het gemeentehuis kunt u de stukken bij de receptie van het gemeentehuis inzien, Capucijnerplein 1 te Budel. Vanwege de coronamaatregelen is het analoog exemplaar alleen op afspraak in te zien.

 

Beroep

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken nadat het besluit ter inzage is gelegd, schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Heeft u een spoedeisend belang? Het beroepschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. U kunt naast het beroepschrift de voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening. Richt uw verzoek aan de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

 

Naar boven