Kennisgeving omgevingsvergunning Résidence Oud-Bommenede te Zonnemaire

Logo Schouwen-Duiveland

 

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland bekend dat zij omgevingsvergunning (gelijktijdig beschikking 1e en 2e fase) hebben verleend voor het realiseren van 17 zorg-recreatiewoningen, een gezondheidscentrum met 3 behandelkamers, een zorgchalet op de minicamping en het in gebruik nemen van de bedrijfswoning ten behoeve van de huisvesting of overnachtingsmogelijkheid voor zorgverleners op het adres Kijkuitsedijk 1-3 te Zonnemaire.

Het college heeft vergunning verleend voor de activiteit ’gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan’, ‘bouwen’en de activiteit ‘handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden’. Bij het verlenen van de omgevingsvergunning voor eerst genoemde activiteit is een planologische wijziging doorgevoerd conform artikel 2.1 lid 1, sub c van de Wabo en artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º Wabo.

De aanvraag, de 2 ontwerpbeschikkingen, de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad, de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen op grond van de Wet natuurbescherming van de provincie Zeeland en de bijbehorende stukken hebben met ingang van 8 juni 2020 gedurende zes weken ter inzage via de gemeentelijke website. Er zijn 2 zienswijzen ingediend.

De 2 beschikkingen (tezamen: de omgevingsvergunning) en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 oktober 2020 gedurende zes weken voor beroep ter inzage via de gemeentelijke website.

Tegen dit besluit kan binnen 6 weken na de dag van bekendmaking beroep ingesteld worden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen die bij het verlenen van de omgevingsvergunning ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit.

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Raad van State.

Zierikzee, 23 oktober 2020

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland.

Naar boven