Ontwerpbestemmingsplan Bilderdijkstraat – gebied school De Akker, Putten

Logo Putten

Van 15 oktober tot 26 november 2020 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerpbestemmingsplan Bilderdijkstraat – gebied school De Akker. Het gaat om het gebied Bilderdijkstraat – Jacob Catsstraat – P.C. Hooftstraat. Het plan gaat uit van nieuwbouw van school De Akker en de bouw van woningen. Op basis van het nieuwe bestemmingsplan kunnen de volgende woningen gebouwd worden:

  • 24 sociale huurwoningen (beneden/boven woningen);

  • 8 dure koopwoningen (tweekappers);

  • 8 sociale koopwoningen (beneden/boven woningen).

Bij het bestemmingsplan hoort ook een Beeldkwaliteitsplan; een samenvatting van de uitgangspunten voor het gebied. Het college heeft besloten dat voor het plan geen milieueffectrapportage opgesteld hoeft te worden.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.BPBKBilderdijkstra-ON01.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan op afspraak inzien in het gemeentehuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met (0341) 359 768. Ook voor het stellen van vragen kunt u bellen met dit telefoonnummer.

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u een zienswijze over het plan indienen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 768. Een schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Putten, Postbus 400, 3880 AK Putten. U kunt ook mailen info@putten.nl.

Naar boven